ВиК – Благоевград подкрепи кампанията „Капачки за бъдеще“

ВиК – Благоевград подкрепи кампанията „Капачки за бъдеще“

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград подкрепи кампанията „Капачки за бъдеще“, като се включи в организирана инициатива пред „Кауфланд“ - Благоевград. Уравителят на водното дружество инж. Росица Димитрова, заедно със служители на ВиК - Благоевград, пристигна на паркинга пред търговския обект и предаде над 100 кг капачки.
„Това е една благородна кауза, в която се включваме с радост. Пред основната сграда на ВиК – Благоевград вече сме поставили две метални сърца – едно по-голямо и едно по-малко. Обмисляме да направим това и пред други обекти на дружеството, защото виждаме, че хората се отзовават“, коментира инж. Росица Димитрова.
Чрез кампанията „Капачки за бъдеще“ се осигуряват средства за закупуване на кувьози, които се предоставят на лечебни заведения от цялата страна.

„С приноса ни към инициативата, ние декларираме подкрепата си към едно добро дело. От друга страна помагаме и за по-чиста природа“, коментира още инж. Росица Димитрова, управител на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG