Община Тутракан организира турнир по волейбол за празника на града

Община Тутракан организира турнир по волейбол за празника на градаДата: 18.09.2020 (петък)
Час: 17:30ч.
Място: Спортна площадка СУ "Христо Ботев"

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG