КОНКУРСЪТ "СИЛИСТРА В МОИТЕ МЕЧТИ" СЪБИРА ИДЕИ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ГРАДА

КОНКУРСЪТ
Инициативата, организирана от сдружение "Силистра 2030" е подкрепена от Община Силистра и местния бизнес. Тя е отворена за кандидатстване. Времето за изпращане на проектните предложения е 1 октомври - 1 ноември 2020 г.
В конкурса може да се включи всеки без ограничение във възрастта, професионалната сфера, в която се развива или факта дали живее или не в Силистра.
"Обръщаме се към нашите съграждани, които желаят да видят или инициират промяна в града си. Всяка идея е добре дошла. Без значение дали нещо привидно малко Ви дразни по пътя към работа или имате глобална визия за промяната на града ни, ще сме благодарни да споделите идеята си и да Ви подкрепим в реализацията й "- обясниха от екипа на "Силистра 2030".
Жури с представители на партньорите от местния бизнес и общинската администрация, както и на Сдружението, ще извърши подбора на най-добрите идеи. Те ще получат финансова подкрепа от партньорите на конкурса, както и съдействие за реализация от представителите на "Силистра 2030". Надпреварата цели да ангажира повече хора, като им даде възможност, чрез идеята си да развият своята визия в една от следните четири категории:
-Активен начин на живот;
-Туризъм и историческо наследство;
-Социални решения;
-Дигитализация и иновации.
Конкурсната сесия "Силистра в моите мечти" се осъществява от Сдружение "Силистра 2030", с подкрепата на: Община Силистра; ЗК "Нива-93", "Дестан" ЕООД, Elica LTD и "Малц и Хмел".Финансовата помощ от партньорите ще бъде ползвана целево за реализацията на идеите на кандидатите.
Община Силистра ще финансира проектна идея от участник или екип на стойност до 1 000 лева за реализирането на проекта, чийто автор е/ са до 18 години.
Детайли относно процедурата по селекция, както и подробна информация за екипа и конкурса, можете да откриете на сайта на организацията и в официалната фейсбук страница https://silistra2030.com/konkurs/
*"Силистра 2030" е сдружение с нестопанска цел, основите на което са поставени в края на 2019 година. Мисията, която си поставя е подобряване на социалната и бизнес среда в град Силистра, давайки нови перспективи на хората да се установят и развиват в родното си място.Организацията е създадена от група млади хора, които са израснали в Силистра. Някои от тях продължават да живеят в града или са се завърнали наскоро, а други към момента са в друга точка на България или по света.Всички те обаче се обединяват от идеята, че искат да допринесат за града,който вече им е дал много и продължава да го прави за жителите си.
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG