Медицински колеж при Тракийски университет дипломира 60 абсолвенти

Медицински колеж при Тракийски университет дипломира 60 абсолвенти

60 абсолвенти от Медицински колеж при Тракийски университет – Стара Загора положиха Хипократовата клетва на тържествена церемония по случай промоцията на Випуск 2020. Те са от специалностите “Рехабилитатор”, “Медицински лаборант” и “Гериатричен специалист“.

Събитието се състоя на Форума на университета, където да ги изпратят в професионалния им път, дойдоха и техните близки и роднини.

Гости на тържеството бяха заместник-ректорът по учебната дейност доц. Нели Грозева, председателят на Настоятелския съвет към ТрУ проф. Иван Станков, заместник-областният управител Красимир Червилов, доц. Боряна Парашкевова – зам.-председател на управителен съвет на БЛС Стара Загора, Жулиета Върлякова – зам.-директор на Бюро по труда, Стара Загора, доц. Мария Божкова – директор на Медицински колеж Пловдив, декани на факултети, преподаватели и представители на бизнеса, свързан със медицинските специалности.

Ректорското ръководство, в лицето на заместник-ректора доц. Нели Грозева, поздрави новите рехабилитатори, лаборанти и гериатрични специалисти: „Уважаеми абсолвенти, за мен е чест да споделя този момент с вас и от свое име, от името на ректора на Тракийския университет доц. д-р Добри Ярков, на ректорското ръководство и на Академичната общност на Университета да ви поздравя за постигнатите успехи.

       

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG