Заповядайте на откриването на шестото издание на VIVACOM РЕГИОНАЛЕН ГРАНТ

Заповядайте на откриването на шестото издание на VIVACOM РЕГИОНАЛЕН ГРАНТ

На 26 ноември 2020 г. започва шестото издание на VIVACOM РЕГИОНАЛЕН ГРАНТ - програмата, която 6 поредни години подкрепя обществено значими каузи на граждански организации с мисъл и грижа за местните общности в малките и големи населени места. За изминалите пет години в рамките на програмата VIVACOM е предоставила над 313 000 лв. за 68 проектни идеи на 64 граждански организации.

Събитието за началото на Програмата тази година ще е онлайн в платформата Zoom, като ще бъде излъчвано на живо и през Фейсбук страницата на БЦНП от 13.00 часа на 26 ноември - четвъртък. Ще участват представители на VIVACOM, на Български център за нестопанско право, партньор в програмата, ПР експерти на „ОТ-ДО Консулт“ и общността на Регионалния грант.

Събитието е отворено за всички граждански организации с интерес към Прогажданските организации, какви стъпки да предприемем, за да изпълняваме по-спокойно и ефективно проектите си в условията на засилени противоепидемиологични мерки. Ще бъдат представени и текущи инициативи, обществени консултации и програми, в които могат да се включат НПО. В третата част на срещата експерти на „ОТ-ДО Консулт“ ще споделят за 10-те най-важните правила в комуникациите на НПО./ngobg.info

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG