Нови социални услуги по проект ще предоставя Община Силистра

Нови социални услуги по проект ще предоставя Община Силистра

В Община Силистра бе представена презентация с услугите, които ще се предлагат в изпълнение на Проект BG05M9OP001-2.019-0022 "Предоставяне на нови социални и интегрирани здравносоциални услуги за деца и семейства", Процедура № BG05M9OP001-2.019 "Продължаваща подкрепа за деинституционализация на децата и младежите - ЕТАП 2 - предоставяне на социални и нтегрирани здравно-социални услуги за деца и семейства"- КОМПОНЕНТ 1.

Д-р Юлиян Найденов отбеляза големия брой социални услуги, които предлага общината, както и продължаващата работа по разкриване на нови, с цел обхващане на максимален брой хора.
Посетени бяха трите нови социални услуги - Дневен център за деца с увреждания и техните семейства и Дневен център за деца с тежки множествени увреждания и техните семейства, намиращи се на адрес: гр. Силистра, ул. "Пирин" № 11, както и Център за обществена подкрепа, на адрес: гр. Силистра, ул. "Албена" № 4, ет.2.
Кметът на Община Силистра д-р Юлиян Найденов, заедно с ресорния зам.-кмет г-жа Мария Недялкова символично отрязаха лентите на обектите и пожелаха здраве и ползотворна работа на екипите.
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG