Нов Център за кислородни терапии започва работа в Козлодуй

Нов Център за кислородни терапии започва работа в Козлодуй
Вчера в град Козлодуй отвори врати Център „Окси Витал“ за кислородни терапии, намиращ се на ул. „Христо Ботев“, бл. 71, партер. Кметът на община Козлодуй Маринела Николова и заместник-кметът Гинка Иванова бяха официални гости на събитието.
Новият център за кислородни терапии е оборудван със съвременна апаратура и предлага иновативни процедури. Хипербарна оксигенация в барокамера (ХОБ) е доказан терапевтичен метод, познат в Западна Европа и САЩ от десетилетия. Той включва дишане на 100% чист кислород под налягане.
В центъра процедурите ще се провеждат в удобна, сигурна и специално конструирана за целта многоместна барокамера, която е от най-висок клас. С нея работи обучен и сертифициран екип. Барокамерата представлява закрита капсула, в която се подава кислород. Процедурите в барокамерата облекчават умората, възстановяват силата след усилена умствена или физическа работа, повишават мускулния тонус, имат общо укрепващо и тонизиращо действие. Необходимият лечебен ефект се получава благодарение на повишеното налягане в камерата, което превишава налягането на околната среда, и насищане на организма с кислород.
В новооткрития център за кислородни терапии в Козлодуй гражданите ще могат да се възползват и от разкрасителни процедури с хиалуронова киселина или серум с колаген, съчетани с хипербарен кислород, който засилва ефекта и се постига ботокс ефект, кожата се подмладява, уплътнява и засиява.
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG