Обнародваха постановлението за допълнителни 18 млн. лв. по бюджета на ДФЗ

Обнародваха постановлението за допълнителни 18 млн. лв. по бюджета на ДФЗ

Обнародваха в Държавен вестник Постановление № 121 от 1 април 2021 г. за одобряване на допълнителни разходи за 2021 г. по бюджета на Държавен фонд „Земеделие“ за финансиране на разходи за данък върху добавената стойност на общини, по одобрение за подпомагане на проекти по Програмата за развитие на селските райони от  периода 2014 – 2020 г.

С решение на МС се одобряват допълнителни разходи по бюджета на Държавен фонд „Земеделие“ за 2021 г. в общ размер до 18 000 000 лв. за финансиране на разходи за данък при добавяне на стойност на общини по одобрение за подпомагане проекти по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.

Парите ще бъдат осигурени за сметка на предвидените средства за централизираните бюджетни средства за данък върху добавената стойност на общините по Програмата за развитие на селските райони и Оперативна програма „Рибарство“ за 2021 г.

Със сумата от 18 млн. лв. ще се увеличат разходите по бюджета на Държавен фонд „Земеделие“ за 2021 г. по „Политика на Министерството на земеделието, храните и горите в областта на земеделието и селските райони“, бюджетна програма „Развитие на селските райони“./agrozona.bg

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG