ТЪРСИ

Община Мездра обявява XX-и общински футболен турнир на малки врати

Община Мездра обявява XX-и общински футболен турнир на малки врати
Община Мездра обявява XX-и общински футболен турнир на малки врати за фирмени, квартални и селски отбори. Новост в тазгодишното, юбилейно издание на турнира е, че в него могат да се включат фирмени, квартални и селски отбори от община Мездра, съставени от състезатели, чиято адресна регистрация е на територията на общината.
Турнирът ще се проведе през периода 5-28 май 2021 г. на спортната площадка в Средно училище "Иван Вазов" - гр. Мездра. Заявки за участие се приемат до 27 април в стая 304 на Община Мездра от Никола Кръстев, мл. експерт "Спорт и младежки дейности", тел. 0895 846 111.
Техническата конференция и жребият за турнира ще се състоят на 28 април (сряда) от 15:00 часа в малката заседателна зала на 4-ия етаж в сградата на Общинската администрация.
Община Мездра си запазва правото да промени периода за провеждане на турнира или да го отмени, ако епидемиологичната обстановка не позволява неговото провеждане.
Съгласно наредбата на турнира, в разширения състав на всеки отбор трябва да има записани минимум 10 футболисти, като в игра са пет полеви играчи + вратаря. Таксата за участие е 10 лева на състезател, а минималната възраст - 16 години. В турнира нямат право да участват състезатели, картотекирани през пролетния дял на първенствата в Първа професионална футболна лига, Втора професионална футболна лига и Трета аматьорска футболна лига - сезон 2020/2021.
 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG