Росен Карамфилов се обръща "Към нея"

Росен Карамфилов се обръща

Младият мултиталант Росен Карамфилов се завръща към голямата си любов - поезията с новата си книга "Към нея" и една вълнуващата премиерна вечер на 3-ти февруари от 19 ч. в клуб Антракт на ул. "Върбица" 12.

Арт проектът "Към нея" е създаден по идея на актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева и финансиран изцяло от Фондация "Стоян Камбарев", която продължава с мисията си да сбъдва мечтите на младите и талантливите!

На премиерата, най-верните фенове на Росен Карамфилов ще станат свидетели на първия клубен лайф на групата му ERASE THE POEMS и ще видят как любими звездни двойки споделят любовта си, чрез словото му: Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Силвия Лулчева и Васил Бинев, Яна Титова и Александър Алексиев, Милена Ерменкова и Ованес Торосян и самият Росен и половинката му Ана Иванова, на която е посветена книгата.

29 поетични диалога между ТОЙ и ТЯ изпълват "Kъм нея" със смисъл! Смисълът на любовта и осмислянето ни като хора чрез нея.

Откровени, дълбоки, обличащи в думи неизречените ни чувства, стиховете на Росен ни карат да се чувстваме живи, пълноценни, уязвими и искрени. Публиката ще се докосне до тях и до таланта на тези обичани родни артисти. А защо 29 поеми? Защото Росен е на точно толкова години - 29.

На представянето, гостите ще могат да получат не само автограф на своята книга, но и да чуят музиката на Росен и групата му, както и да закупят ексклузивно една от 29-те му маслени тематични картини, рисувани за проекта на специална цена.

За всеки тръгнал си с книга, входът ще е свободен!/dir.bg

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG