НА ГОДИШНА ЦЕРЕМОНИЯ НА РБ "П. ПАВЛОВИЧ" В СИЛИСТРА ПРЕДСТАВИХА ЧЕТЯЩИТЕ ХОРА

НА ГОДИШНА ЦЕРЕМОНИЯ НА РБ
На годишна церемония РБ "П.Павлович" съвместно с Община Силистра, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и Офисът на евродепута Емил Радев представиха четящите хора, които бяха отличени и наградени в различни категории.
Най-малкият читател със собствена библиотечна карта е Симеон, сега вече на година и четири месеца. В срещите му с книгите на помощ се е притекла четиригодишната му сестричка Вили.
С най-много прочетени заглавия, общо 466, за четвърта поредна година, в категорията на пенсионерите, е Румяна Петранова.
За 2022г. са издадени около 3 хиляди читателски карти, а фондът на библиотеката се е обогатил с над 3 100 заглавия. Над 50 хиляди са посещенията в институцията.
Поздрави към четящите хора и гостите на церемонията поднесоха: директорът на библиотеката г-жа Галя Раева, кметът на Община Силистра д-р Юлиян Найденов, зам.-кметът "Хуманитарни дейностти" г-жа Мария Недялкова, г-жа Елица Тодорова-сътрудник в Офиса на евродепутата Емил Радев, трио "Елмина" и екипът на РБ"Партений Павлович".

 

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG