XIV Национален конкурс за стихове „Моето синьо лято”- 2023

XIV Национален конкурс за стихове „Моето синьо лято”- 2023

Фондация „АСТИКА"
Oбявява XIV национален конкурс за стихове „Моето синьо лято" 2023

 

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ


В националният конкурс за стихове „Моето синьо лято" могат да участват младежи и възрастни от цялaта страната без ограничения, като творбите на участниците в конкурса ще бъдат разделени в две възрастови категории:
1) младежи от 15 до 29 години;
2) възрастни над 29 години (30+).

Тема на конкурса: Морето и ваканционните мигове.


Конкурсът се провежда онлайн, като всеки може да участва с едно НЕПУБЛИКУВАНО авторско произведение, с дължина не повече от една страница (А4).
Всички конкурсни творби ще бъдат оценени по оригиналност и стил от петчленно независимо национално жури, като победителите в двете категории ще бъдат наградени със статуетка и почетна грамота.

Специални условия:

1). Участниците в конкурса се задължават да не публикуват своите стихове в други медии, печатни и електронни издания  до приключване на конкурса - 01.09.2023 г.
2) С участието в конкурса всеки участник, автор на стихове предоставя правото на фондация „Астика”, като организатор на конкурса, да публикува безусловно конкурсна творба, както и да ги публикува в годишния печатен алманах „Моето синьо лято” за 2023 г., в интернет и на електронен формат.
3) Фондация "Астика" в качеството си на организатор на националния конкурс "'Моето синьо лято" си запазва правото да ползва и публикува заявените за участие конкурсни творби, като всеки участник с изпращането си в конкурса се съгласява с това.
3) Организаторът на конкурсът си запазва правото да селектира творбите, които ще бъдат одобрени за публикация в печатния годишен алманах "Моето синьо лято" в съответствие с препоръките на националното жури.

Конкурсът „Моето синьо лято" 2023 се реализира с подкрепата на Община Бургас.

 

Начало на конкурса 24.05.2023 г.
 

Краен срок за изпращане на творбите: 01.09.2023 г.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени до 01.10.2023 г., на официалната интернет страница на организатора: www.astika.eu.

УСПЕХ!
С пожелание за едно вълнуващо и вдъхновяващо творческо синьо лято.

Формуляр за участие:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0FeXAb57T1YFyaG1P3rkJWR7jWgN3E_Pd48niJC16aqVV3Q/viewform

ngobg.info

 

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG