Национален конкурс “Най-добър младежки стартъп в България”

Национален конкурс “Най-добър младежки стартъп в България”
Третото издание на националния конкурс “Най-добър младежки стартъп в България” търси новите най-смели млади предприемачи в страната!
Ако имате идея за нов продукт или услуга, мечтаете да сте предприемач със собствен успешен бизнес или вече работите по свой стартъп и търсите възможности за растеж - включете се! Направете следващата крачка и потърсете подкрепа за идеята си в обучителната програма на "Най-добър младежки стартъп в България 2024".
 Заявките са отворени! Очакваме кандидатури до 15 март тук: https://www.startup-competition.fmfib.bg/
Могат да участват студенти и младежи от цялата страна на възраст до 29 г., както и ученици от 11 и 12 клас с иновативни бизнес идеи.
Допустими са проекти от всички сектори и на различен етап - идейна фаза, ранен или напреднал етап.
Предстои 10-седмична менторска програма с най-добрите експерти в екосистемата, с менторски сесии спрямо индивидуалните нужди на участниците.
Финалът е на 31 май с представяне пред жури от инвеститори на десетте най-добри концепции.
Най-силните проекти ще получат възможност за дялова инвестиция и още много награди, които да придвижат проектите на следващо ниво.
“Най-добър младежки стартъп в България 2024” се организира от Фонд на фондовете и Стопанския факултет на СУ "Св. Климент Охридски" и цели да повиши предприемаческата култура на младите хора в България. Конкурсът е под патронажа на Министъра на иновациите и растежа и Ректора на СУ.
Тази година партньори на инициативата са над 40 организации. Всички те ще подкрепят младите хора по пътя към успешно реализиране на техните бизнес идеи - с менторство и обучения, популяризиране на конкурса и проектите, награден фонд на финала и последваща подкрепа в експертна мрежа. Вижте още за конкурса и изпратете своята идея за успешен бизнес.

 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG