ЗВЕЗДЕН ЮЛИ В РАЗЛОГ: МУЗИКАЛНО ТРИО „ФЛОУЛЕС“ И „СЛАДЪК РАЗЛОГ“, КОНЦЕРТ НА ГРАФА, ФОЛКЛОРНА СРЕЩА, РОК И РЕВ НА МОТОРИ

ЗВЕЗДЕН ЮЛИ В РАЗЛОГ: МУЗИКАЛНО ТРИО „ФЛОУЛЕС“ И „СЛАДЪК РАЗЛОГ“, КОНЦЕРТ НА ГРАФА, ФОЛКЛОРНА СРЕЩА, РОК И РЕВ НА МОТОРИ
Лятото в Разлог продължава да предлага на жителите и гостите вълнуващи срещи с изкуството и събития – срещи с традицията в областта на фолклора и рока.
Създава се ново културно пространство около езерото в парка на Разлог. И първото голямо събитие там е концертът на талантливите музикантки от трио „Flawless“ тази събота, 13 юли, от 20 часа, съпроводен с изложение на сладкарски произведения от местни производители и сладкарници. Зеленият парк очаква любителите на музикалното трио, които да се насладят на красива музика и звездна лятна нощ.
X юбилеен фолклорeн фестивал „Фолклорна среща“ в село Елешница се организира на 13 юли 2024, събота, от 17:30 часа. Фестивалът ще обедини на една сцена най-добрите участници през годините, които ще представят уникалния и неповторим български дух и култура.
На 20 юли, ден преди своя рожден ден, Владимир Ампов – Графа ще изнесе самостоятелен концерт за всички меломани на площада в град Разлог.
Голямото събитие ще се превърне в музикален празник за Разлог, защото, както казва Графа, ако си посветен на това, което правиш, ако работиш здраво, упорито и с ясни цели и ако си откровен със собствената си публика, то рано или късно ще можеш да покоряваш един след друг всички върхове, към които си се осмелил да погледнеш.
От 19 до 21 юли, за първи път (като място)- на ски писта „Кулиното“, рев на мотори, рок и много изненади очакват любителите на МОТОСЪБОР ПРЕДЕЛ 2024!
Ще се направи водосвет и освещаване на традиционен курбан, ще се направи почетна обиколка на Разлог, драг гонки и курбан, рок концерти ще изнесат SINDEED, НАШ’ТЕ ХОРА и BROKEN, BAZOOKA GIGANTA , ОБРАТЕН ЕФЕКТ и ELINOR.
На 24 юли, площадът на Разлог ще събере на една сцена творците на община Разлог в „Лятна сцена на самодейците“.
Участие ще вземат състави от Разлог, Бачево, Елешница, Баня, Горно Драглище, Долно Драглище, Добърско и Годлево. Талантите на общината, между които носители на много награди от български и международни фестивали, ще потопят жителите и гостите на Разлог в магията на Разложкия фолклор. Ще има песен, и танц, и огромно, българско хоро.
Програма:
13 юли (събота)
Под звездите край езерото на Разлог с участието на Трио „Flawless“ и изложение на местни сладкари „Сладък Разлог“, 20:00 часа, езерото в парка Разлог
13 юли (събота)
Юбилеен фолклорен фестивал „Фолклорна среща“, с. Елешница, начало: 17:30 часа
19-21 юли
Мотосъбор „Предел“ 2024г.
19 Юли
18:30 Откриване на събора. Мото игри и изненади.
20:00 Рок концерт с участието на групите SINDEED, НАШ’ТЕ ХОРА и BROKEN
20 Юли
12:00 Водосвет и освещаване на традиционния курбан.
13:15 Обиколка на град Разлог, Драг гонки и стънд
17:30 Забавни игри и изненади
20:00 Рок концерт с участието на групите BAZOOKA GIGANTA , ОБРАТЕН ЕФЕКТ, и ELINOR.
20 юли (събота)
Концерт на Владимир Ампов - Графа, Разлог, площад „Преображение“, 20:00 часа
24 юли (сряда)
Лятна сцена на самодейни колективи на община Разлог, 20:00 часа

 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG