„Медийна грамотност за възрастни хора – как да работим заедно?“: Покана на Коалиция за медийна грамотност до библиотеки и читалища

„Медийна грамотност за възрастни хора – как да работим заедно?“: Покана на Коалиция за медийна грамотност до библиотеки и читалища
Коалиция за медийна грамотност кани на 1 ноември представители на библиотеки и читалища в страната да участват в дискусионна среща на тема: ”Медийна грамотност за възрастни – как да работим заедно”.
 
Целта на срещата е заедно да обсъдим кои са важните теми и похвати в обученията на възрастни по медийна грамотност, както и как можем да работим устойчиво в бъдеще по тази важна за българското общество тема.
 
В първата част на събитието ще ви запознаем с нашата авторска програма за обучение на възрастни. Във втората ще дискутираме различните възможности за съвместна работа, чрез партньорства и проекти, както и начини за финансиране от фондове, които подкрепят темата.
 
Коалиция за медийна грамотност провежда безплатни обучения за възрастни хора на тема „медийна грамотност“ от 2021 г. През последните години сме работили заедно с библиотеки, читалища, пенсионерски клубове и общини в над 30 града в България в опит да достигнем до населението на възраст 55+ и да помогнем с ресурси и обучения за това хората да бъдат по-уверени, отговорни и защитени онлайн.
 
Срещата ще се проведе на живо на 1 ноември от 12:00 до 16:00 ч. на ул. Сердика 20 в София. Коалицията ще покрие транспортните разходи на пътуващи от страната до 100 лв. на човек. За да заявите желание за участие в срещата, е необходимо да се регистрирате.

Повече информация и регистрация за участие тук 


ngobg.info

 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG