Лютви Местан вдигна царска сватба с над 600 гости!

Лютви Местан вдигна царска сватба с над 600 гости!

Лютви Местан омъжи дъщеря си Елиз. Тържеството се е провело миналата събота (22 август) вечерта в комплекс „Маказа“, който се намира между Кърджали и Момчилград, съобщава Mignews.info.

Елиз е дете от първия брак на председателя на ДПС с Нурсен Атасой и от над 20 г. живее в Турция.

По информация на присътвали на пиршеството, гостите са били над 600 души.На празника на щерката на Местан и съпруга й Гюксел е присъствала цялата парламентарна група на ДПС, евродепутатите от партията, всички кметове от движението и гости от Турция.

Според неофициална информация, до последния момент сватбарите са очаквали гост там да бъде и Ахмед Доган, но той решил да изпрати поздравителен адрес.

Кумове на младите са Елван и Юджел Атила. Последният за кратко бе зам.-министър на транспорта по време на правителството на Тройната коалиция.

По указания на Местан сватбеното тържество е трябвало да премине без излишен обществен шум.

Ето защо три дни преди празника гардове на НСО са отцепили периметъра на комплекс „Маказа“, а държавната охрана е била пет дни неотлъчно в района. Освен това е била наета и фирма с частни гардове, които да следят за дискретността на тържеството.

От първия си брак Лютви Местан има син и дъщеря. Първата му съпруга се казва Нурсен Атасой. Впоследствие сключва брак с дъщерята на бившия депутат от ДПС Хасан Али – Ширин.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG