Д-р Тотко Найденов: Втората световна война се водеше от тежко болни хора

Д-р Тотко Найденов: Втората световна война се водеше от тежко болни хора
15 май 1923 г. Лидерът на болшевишката революция Владимир Илич Ленин, заснет няколко месеца преди да умре на 53-годишна възраст
 
И днес, 70 години по-късно, темата за масовата касапница, наречена Втора световна война, все още вълнува човечеството. Особено сега, когато сме на прага на третата, която може би ще бъде осъществена от „Ислямска държава”. А дали няма и да бъде последната за излинялата ни цивилизация, всичките познати ни богове, събрани накуп, едва ли биха могли да отговорят категорично. Наченките й са налице – Русия ще бомбардира Сирия, а какви ще бъдат ответните реакции, и прогностици, и политолози не се нагърбват да коментират. 

Дали това не е началото на краят?! А, както е казал философът, за да опознаем настоящето и бъдещето, трябва по-внимателно да се вгледаме в миналото. Именно това прави единствено за народното издание д-р Тотко Найденов - един от най-авторитетните наши публицисти, разкривайки малко известни факти за хората, разпалили световния конфликт. Едни от тях са обществено достояние, но премълчавани по едни или други причини, други все още гният в архивите на КГБ, Гестапо, МИ-6 и пр. сейфове на тайните служби. 




45_Totko1.jpg- Д-р Найденов, известни са най-кървавите събития на ХХ в., но няма да бъде излишно да си ги припомним, особено за съвременните млади - поколение, което и хал хабер си няма какво е ставало през миналия век... 
- Най-кървавите събития през отминалия ХХ век безспорно са: Втората световна война (общо над 50 млн. жертви, 28 млн. от които – от бившия Съветски съюз); предхождащата я Първа световна война, отнесла 10 млн. човешки живота; Гражданската война в Русия (разпалена от продалия се на немците изверг Ленин и струвала й 13 млн. жертви); организираният от Сталин масов глад в Украйна (Голодомор – 7 млн.); ужасяващият най-масов концлагер в света – болшевишкия ГУЛАГ (поне още толкова); атомните бомбардировки над Хирошима и Нагазаки (над 200 000). Не по-малко страшно е, че преобладаващата част от тези огромни жертви са абсолютно невинни хора, включително и деца.

- Как е станало възможно цялото това безумие в подобен и невиждан според представите ни мащаб?
- “Кадрите решават всичко!”, е казал Сталин. А водачите на Гражданската война и яростно воюващите страни през Втората световна война до един са… тежко болни. Но вместо, както обикновените хора, да излязат в дългосрочен отпуск или направо в пенсия по болест, безразсъдно 

унищожават десетки милиони

- „Родоначалник” на този масов и невиждан геноцид е бил Ленин. Още през 1971 г. един лейтенант ми даде да прочета апокрифно книжле отпреди 9.IX.1944 г. за великите сифилистици на ХХ в., между които е и Владимир Илич...
- Владимир Илич Ленин (1870-1924) успява, по поръчение и щедро заплащане от германския ген. Лудендорф, да извади Русия от Първата световна война и сътворява най-колосалния, кошмарен и катастрофален социален експеримент, съсипал развитието на Русия, а впоследствие - на цяла Източна Европа. 

Улянов-Ленин има заложено наследствено му много лошо здраве. Баща му, единият от братята и двете му сестри, умират като него, на около 54-55-годишна възраст, от исхемични инсулти, предизвикани от генерализирана и мозъчна атеросклероза. При Вожда тя е особено напреднала в лявото полукълбо и, медицински неизбежно, му довежда в тази зона един след друг 4 инсулта. Още при първия получава частична парализа вдясно и почти пълна неспособност да говори. 8 месеца след това го сполетяват и останалите. Ленин напълно деградира, предимно мучи като безсловесно говедо. 

При аутопсията му откриват втвърдени артерии в основата на черепа и тромбоза на лявата сънна артерия, както и размекване на мозъка. Лично комисарят на здравеопазването Семашко потвърждава данните от аутопсията наивно, но откровено: “Склерозата на мозъчните съдове на Владимир Илич е стигнала толкова далеч, че са калцирани. При докосване с пинцета звукът е сякаш, че се докосва камък. Стените на много кръвоносни съдове са толкова удебелени, че през отвора не може да мине дори косъм. 

Така цели части от мозъка са били лишени от свежа кръв”.

За срам на всички комунисти този мозък е грижливо съхраняван в стъкленица с формалин! Ето как описва експоната писателят Юри Аненков: 

“Едното полукълбо бе здраво и с нормална големина, с ясно определени гънки, другото (става въпрос, без съмнение, за лявото), което висеше, сякаш превързано с ширит, беше сгърчено, смачкано, смазано и не по-голямо от орех, т. е. напълно атрофирано от склерозата, а вероятно в добавка и със сифилистична гума”.

Буди недоумение съставянето на цял “Институт за изучаване на Лениновия мозък”, където “учени” чоплят и разглеждат под микроскоп всяка негова гънка и клетка, сякаш не знаят, че мисловният процес не е материален, а функционален. Склерозирани са и артериите, които хранят сърдечния мускул. Освен неизбежната стенокардия (гръдна жаба) Ленин закономерно страда от тежка хипертония, която го измъчва (силно главоболие, отпадналост, лесна уморяемост, раздразнителност, избухливост и сприхавост, шум в ушите, безсъние), което го прави едва поносим за околните.

Усърдно и безрезервно подпомаган от масовите палачи на руския народ Троцки, Каганович, Свердлов, Зиновиев, Дзерджински, Ворошилов, Молотов, Сталин и останалите сатрапи, Ленин раздухва невероятен по размерите си безогледен кървав терор в измъчената държава. 

Склерозираният му сифилистичен мозък не проявява и капчица милост към никого

Всяка негова втора телеграма или бележка до съратниците и останалите железни болшевики-главорези повелява без условности, не крие омразата си към своя народ: “Нахранете руските глупаци, без да им давате пари” - нарежда, когато, бидейки в изгнание, му идват съратници от родината. И нищо чудно: в кръвта на това мегачудовище няма нито един еритроцит руска кръв – дядо му по бащина линия е потомък на калмик и чувашка; съпругата му е калмичка; дядо му по майчина линия е покръстен евреин-лекар; жена му е дъщеря на немец и шведка. За какво тогава да обича и жали чуждия руски народ?!...

„Разстрелвайте заговорниците и колебаещите се, без да се пита никой, и не допускайте идиотско протакане!”; “Необходимо е да се проведе безпощаден масов терор. Съмнителните да се затварят в концлагерите. Да се пуснат в ход наказателните отряди!”; “Проблемът с казачеството да се реши по пътя на поголовното им изтребление. Да се проведе масов терор сред богатите казаци и да се изтребят до крак”. “Колкото повече представители на реакционното духовенство и реакционната буржоазия успеем да разстреляме, толкова по-добре”; “Разстрелвайте, бесете!”; “Ние няма да се поколебаем да разстреляме хиляди хора!”; ”Смазването на казанските чехи и белогвардейци ща бъде образцово безпощадно!”; “Общата цел е прочистване на руската земя от всякакви вредни насекоми, а те, както е известно, трябва 

да се изтребват поголовно”

Ленин дава указания да се вземат заложници селяни за разчистване на железопътните линии от сняг и “ако това става не съвсем удовлетворително – да бъдат разстреляни”; “Граждани, които отказват да съобщават имената си, да се разстрелват на място без съд”; “Вземането на заложници трябва да бъде съобщавано и те да бъдат разстрелвани, в случай че оръжието (на разбунтувалите се срещу терора хора) не се предаде”...

Как може да бъдат коментирани подобни най-свирепи заповеди, освен като преднамерен геноцид към собствения си народ, с техните ключови думи: “Безпощадно!”, “Разстрелвайте!”, “Бесете!”?! Именно по нареждане на Ленин палачът на разбунтувалите се моряци от Кронщадт – маршал Тухачевски, екзекутира без съд и присъда 3000 от тях; изгаря цели села от размирната, вдигнала се срещу непосилните наряди, изнемогваща от организирания глад Тамбовска област, и заповядва на червеноармейците да стрелят напосоки по къщите, независимо дали вътре има деца или старци. 

Ленин разпорежда на Свердлов да бъде екзекутирано цялото царско семейство. Още не стихнала подпалената от Вожда Гражданска война, заповядва да “се пробва с щик” способността за съпротива на “буржоазна панска Полша”. Лениновите солдати, предвождани от същия този безпощаден кръволок Тухачевски (бъдеща жертва на Сталин) грабят, изнасилват, разстрелват братята славяни, докато при Варшава най-после са разбити от патриотите на героя маршал Пилсудски и безславно се завръщат.

Едно интервю на Георги АНДОНОВ
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG