Жената на Крум Савов в звездна депресия

Жената на Крум Савов в звездна депресия

Мая Савова е изпаднала в истинска депресия, откакто не е на екран, и на това се дължи шокиращото й отслабване. Жената на спортния шеф на Би Ти Ви буквално се е стопила в последните месеци, увери се фотограф на „Ретро”.

Нежната блондинка, която преди се отличаваше със сексапилни женствени форми, сега прилича на скелет и шокира околните с вида си на анорексичка. Според запознати тя се измъчвала заради липсата на тв и светски изяви, с които свикнала в последните години, докато се изявяваше като водеща на женско предаване заедно с миската Жени Калканджиева.
„Мая излезе от сянката на мъжа си, която й тежи от години, благодарение на предаването, което водеше. Винаги е страдала, че я наричат жената на Крум Савов и изведнъж стана така, че него го наричаха мъжа на Мая Савова, което много й харесваше. Тя се блазни от светския шум и не пропускаше да посети парти или събитие на червения килим, на което е поканена. Направи си пластични операции, изживяваше се като светска дама, а сега отново е потънала в забрава и е в криза”, обясняват телевизионери.
Те разкриват, че в последните месеци отчаянието на фармацевтката по образование, че не се изявява на екрана, я докарало до доста позорни действия. Като например буквално да си проси тв участия в различни предавания, и то без пари, само и само да я показват на малкия екран. Савова сама звъняла на редактори и водещи на различни шоута, за да напомня за личността си и да предлага да я канят било за гост, било за коментатор.
Наскоро дори използва децата си, за да влезе в ново кулинарно шоу. Само и само да я покажат по телевизията, тя заведе в предаването близнаците Катрин и Крум-младши. Второкласниците бяха принудени да готвят пред публика, което никак не бе по вкуса на малчуганите, но майка им през цялото време напираше да са повече време пред камерата.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG