Бейби бум в БГ сериалите

Бейби бум в БГ сериалите

Истински бейби бум тресе театралната гилдия през новата 2016 г. Куп млади и популярни актриси, нашумели най-вече с участието си в тв сериали в последните години, тази година ще станат майки. Затова и двете поредици родно производство, които ще гледаме в ефира тази пролет, ще са без тяхно участие.

Най-голяма е загубата за феновете на Радина Кърджилова, които наддаваха дали тя ще се появи най-после в хитовата кримка на БНТ „Под прикритие”. Според мнозина любимата на Деян Донков отдавна заслужила място сред звездния състав на поредицата.

От екипа на сериала действително имали намерение да я ангажират в настоящия 5-и сезон, който стартира на 20 март по Националната телевизия. Заради бременността й обаче така чаканото участие в крайна сметка се осуетило.

Двамата с любимия й Деян Донков очакват първото си дете в края на юни или началото на юли. Бъдещата майка сияе от щастие, а половинката й е винаги до нея и се вълнува наравно с нея.
Според близките й бременността й се отразява много добре и е по-спокойна. Радина спазвала всичките съвети на лекарите и се хранела здравословно. До момента е наддала само няколко килограма. Спряла е да пуши и пие предимно вода. За Деян Донков това ще е второ дете. Актьорът има син на 10 години – Деян, от предишна връзка с актрисата Анастасия Ингилизова.

Луиза Григорова, чиято звезда като на Радина изгря в сериала „Стъклен дом”, ще дундурка бебето си по едно и също време с приятелката си. Според близки на дългокраката красавица, която е бивша манекенка, тя е бременна вече в 4-ия месец и също се очаква да роди през лятото.

Луиза върти любов с бившата половинка на Елена Петрова - режисьора Мартин Макариев. Кинаджията не само че е интимен с младата актриса, но и имал сериозни намерения към нея, които изразил с желанието си да се сдобият с бебе. Наскоро двамата бяха забелязани по време на посещение в акушеро-гинекологичен кабинет към диагностичен център на ул. „Цар Симеон”. Мартин докара Луиза със спортния си мерцедес, а след като тя влезе за преглед, я изчака в близкото кафене.

Луиза и Мартин се запознали още преди няколко години на снимачната площадка на сериала „Стъклен дом”, в който и двамата бяха ангажирани. По онова време Макариев имаше връзка с друга колежка от продукцията — Елена Петрова, и не гледаше на значително по-младата актриса като на жена. Към Григорова той се ориентирал чак след раздялата си с екранната Боряна Касабова. Сега вече бил лудо влюбен в бившата моделка.

Първо бебе чакат и други герои от роден сериал – звездите от „Забранена любов” Ники Илиев и Саня Борисова. Двамата се запознаха именно на снимачната площадка на поредицата, а след това станаха и семейство. Актьорът и режисьор е женен за колежката си вече от 4 години, но двамата едва сега решили, че е време да оставят работата настрана и да станат родители.

Двамата дълго криха факта, че очакват първия си наследник, но Caня Бopиcoвa видимo нaддaдe и вce пo-чecтo e зaбeлязвaнa из cтoлицaтa нe c тecнитe и впити дънĸи, с ĸoитo xoдeшe пpeди, a във вce пo-шиpoĸи дpexи, под които крие нарастващото си коремче.

Причината е, Hиĸи Илиeв бил cтpaшнo cyeвepeн и зaбpaнил ĸaтeгopичнo нa Caня дa cпoдeля зa бpeмeннocттa cи c ĸoгoтo и дa билo, ocвeн c poдитeлитe, зaщoтo ce бoял oт лoши пoглeди и чepни пoмиcли. Peжиcьopът cи бил нaпaтил oт зaвиcтници и oт дocтa вpeмe нacaм мълчaл зa вcичĸo, cвъpзaнo c личнoтo мy пpocтpaнcтвo.

Майчински трепети, но не за първи, а за трети път, усеща и друга звезда от сериал – певицата Миленита, която се прочу с ролята на барманката във всички досегашни сезони на „Под прикритие”. Според запознати тя участва и в предстоящия, тъй като когато се снимал, била в начален стадий на бременността и коремчето още не й личало.

Певицата и актриса е бременна от приятеля си - фризьора Мариян Захариев, известен като Мъро от втория сезон на риалити формата „Биг Брадър”. В момента 39-годишната Миленита е в петия месец и споделя, че като всяка жена е суеверна, докато е в началото на бременността си.

Звездата от „Под прикритие” има дъщеря Калина на 9 години и 7-годишен син Ясен от първия си брак. 38-годишният Мариян е разведен, има дъщеря Евана.

За пореден път майка ще стане и друга звезда от кримихита на БНТ – Ирена Милянкова, която участва в първия сезон на кримката, но още в него героинята й бе убита. Актрисата и моделка ще ражда пето детенце.
Милянкова, която роди четири деца съвсем млада и за първи път стана майка на 16 години, пак ще мине през раждането и нощните грижи за новородено. Този път обаче то не е плод на любовта й с бившия й съпруг Росен Чолов-Чолата, който бе арестуван за сводничество. Красавицата окончателно загърби дългогодишния им съвместен живот и получи втори шанс да се радва на любов. В прегръдките на Никола Чолаков тя опозна щастието и вече дори създаде ново семейство, което скоро ще има и първия си официален наследник.
Младият мъж е доста смел и няма проблеми с бащинството, споделяйки с Милянкова грижата за Мелани Роуз, Уилям и Натали Роуз и Филип Себастиан. Сега за първи път ще гледа и собствено бебе, с което Ирена ще го дари около Великден в края на април.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG