Конференция: Как Зелената сделка ще повлияе на храните и напитките от МСП?

Конференция: Как Зелената сделка ще повлияе на храните и напитките от МСП?

На 7-ми декември Euroactibe ще проведе конференция на тема „Как зелената сделка ще повлияе на храните и напитките от МСП?“.

В ЕС има приблизително 22 милиона малки и средни предприятие (МСП) и близо 290 000 от тях са производители на храни и напитки. Гарантирането, че МСП могат напълно да допринесат за европейския преход към по-устойчиви хранителни системи и да процъфтяват по своя път, ще бъде важен фактор за успешното постигане на европейското възстановяване и изграждането на устойчивост на Европа, предаде Euroactive.

Колко знаем за начина, по който МСП в храните и напитките се адаптират към законодателството, взето в Брюксел?

Как се справят с новите изисквания и преходните периоди?

Какви са основните им предизвикателства?

Някои МСП са по-напред, но усилията им понякога остават незабелязани.

По време на виртуалната конференция EURACTIV ще свика заинтересованите страни от ЕС в областта на храните и напитките, за да обсъдят условията за успешен преход към по-устойчиви хранителни системи.

Участниците в панела ще обсъдят прилагането на Зелената сделка и Стратегията от фермата до вилица и тяхното въздействие върху европейските МСП за храни и напитки. Опирайки се на реалния опит, дебатът ще разгледа как ЕС може да разработи рамка, която е приятелска настроена към МСП, опериращи в рамките на единния пазар, и също така подкрепя устойчиви бизнес практики.

За регистрация и участие в онлайн конференцията натиснете ТУК.

agrozona.bg

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG